Home
 
   
Web

 
Autentificare
   Acasă > Solutii > Client Server


 

Aplicaţii client server

Soluţiile de gestiune economică Mobius, sunt concepute la cerere şi sunt construite funcţie de necesităţile specifice ale clienţilor noştri. Experienţa Mobius de până acum în acest domeniu acoperă analiza fluxurilor informaţionale dintr-o întreprindere/companie, organizarea din punct de vedere TI, proiectarea de aplicaţii de gestiune( contabilitate, salarizare, personal, vânzări, contractare, stocuri, aprovizionare, desfacere, mijloace fixe, administrare de aplicaţie), e-commerce, e-bussines.

Aceste aplicaţii se construiesc folosind tehnologia client server, dar permit şi clienţi WEB, pentru o mai bună comunicare şi mobilitate.

Colaborarea dintre Mobius Solutions si ecart  - companie care furnizeaza servicii de transformare a informatiilor financiar contabile in instrumente de gestionare a afacerii - a adus solutiilor economice Mobius o mare valoare. Certificarea Mobius Solutions in domeniul Bussines Inteligence, Data Mnagement a aparut in acest cadru ca un element natural, necesar si util.

 
 
   
 
©2012 Mobius Solutions