Home
 
   
Web

 
Autentificare
   Acasă > Web


 

Web Design & Multimedia Design

    Web Design & Multimedia Design
    Design pentru o aplicatie web inseamna mai mult decat o imagine atractiva; în primul rând inseamna o structura ce ofera un instrument util si functional, înseamna o arhitectura inteligenta, interactivitate, posibilitatea de a cuantifica impactul asupra vizitatorilor, in vederea determinarii si aplicarii strategiilor de comunicare. Specialistii nostri în imagine, comunicare si arhitectura de aplicatii lucreaza împreuna pentru a identifica solutia necesara afacerii dumneavoastra.

Mobius Solutions ofera expertiza în proiectarea si dezvoltarea unei efective comunicari folosind internetul si tehnologiile multimedia. Designul, tehnologiile si strategiile de comunicare pe care le stapânim ne ofera capacitatea de a proiecta, dezvolta si implementa solutii inovative cu privire la afacerea clientilor nostri. Pornind de la un design deosebit si ajungând la integrarerea cu baze de date relationale, Mobius Solutions ofera eleganta si eficienta prezentei dumneavoastra în internet.

Printr-o abordare corecta si o dezvoltare corespunzatoare putem transforma site-ul dumneavoastra de web într-un centru de profit. Dezvoltând un design atractiv si o interfata dinamica site-ul dumneavoastra va fi mereu atractiv pentru cei care l-au vizitat. Mobius Solutions va poate ajuta sa realizati un program de marketing integrat care sa contina de la Cd-uri de prezentare pâna la ultimele noutati în ceea ce priveste interconectivitatea bazelor de date.

Referinte:

Aplicatii WEB, intranet, Web design, animatie Flash :
Romanian Centre for River Restoration, CEE NBO (Regional Network of Basin Organisations), McDonalds România, Fundatia Ronald McDonald House Charities, Hiparion(Producatorul revistelor Domus si Casa Mea), Electro Total, Administratia Nationala "Apele Romane" , IFMA, Intercont Music, Revista Hidrotehnica, Momente Speciale, Pfizer Romania....

 
 
   
 
©2012 Mobius Solutions