Home
 
   
Web

 
Autentificare
   Acasă > Produse > Dispecerat


 

Dispecerat

 

Dispecerat

Utilitate:

Utilitate în cadrul organizaţiilor cu sedii distribuite teritorial. Aplicaţia “Dispecerat” este proiectată pentru rezolvarea necesităţilor de informare în timp real, suport decizional şi arhivă operativă. Tehnologia şi designul utilizat în proiectarea acestei aplicaţii este de ultimă generaţie, informaţiile vehiculate fiind sugestiv prezentate într-o formă vizuală, intuitivă. Implementare în configuraţii multi-locaţie cu necesităţi de comunicare a datelor in timp real.

Elemente specifice:

Aplicaţia este concepută pentru situaţii "mission critical", este uşor adaptabilă (format universalizat de date), utilă în cadrul organizaţiilor cu fluxuri de date operative, de importanţă imediată.Aplicaţie adaptabilă (model universalizat de date, meta-database) interfaţa intuitivă, vizuală. Mecanismul de tranmitere al informatiilor (date si mesaje) foloseşte rute şi intervale temporale configurabile în funcţie de cerinţele clientului.

Funcţionalitate:

Achiziţie, stocare, prelucrare/modelare şi transfer date pe o arhitectură arborescentă, cu doua sau mai multe nivele de agregare in timp real, multilocaţie.

Interoperabilitate. Conectivitate:

Interfaţare cu GIS (ESRI), modele numerice de prelucrare date, ERP, Mobius ROSA, modele numerice de prelucrare date (DSS), MS Office, Sharepoint Services/Portal, cuburi de decizie MS OLAP si MS Reporting Services, sisteme de avertizare-alarmare folosind căi de comunicaţie şi instrumente multiple.

Platformă. Cerinţe:

Datele sunt gestionate cu ajutorul MS SQL server 2000, baze de date federalizate, funcţie de arhitectura organizaţiei, pe mai multe nivele de agregare (2 sau mai multe). Softul rulează pe platformele Windows 2000/XP folosind Mobius SQL Replicator. Atât mecansimul de replicare cât şi cel de mesagerie folosesc rute şi intervale temporale configurabile în funcţie de cerinţele clientului.
Mobius Dispecerat este un instrument de management a comunicatiilor si transferurilor de informatii mission critical in cadrul organizatiilor cu baze de date distribuite (Model universalizat de date) pe o arhitectură arborescentă, cu multe nivele de agregare (multi tier).

Management al functiilor, sistem de raportare :

Aplicatia poseda o interfata intuitiva pentru managementul functiilor, cu rapoarte diverse ce evidentiaza realizarea transferurilor, probleme intalnite, conectivititatea, etc. Acest sistem reprezinta un instrument de suport pentru decizia privind intretinerea comunicatiilor si echipamentelor, functie de performante.

 
 
   
 
©2012 Mobius Solutions